top of page
22.jpg

Als jonge moeder van twee kinderen en 26 kilo verder, kon ik niet snel genoeg terug in vorm komen om me weer goed te voelen in mijn vel.  Het was toen, 17 jaar geleden, dat ik voor de eerste maal in aanraking kwam met Powerplate, een zeer effectieve manier van trainen (30-45 min) om je spieren te verstevigen en caloriën in sneltempo te verbranden! 

Samen met een begeleide voedingsondersteuning waren de resultaten verbluffend.

 

Met dezelfde passie en overtuiging waarmee ik mijn eigen doel had bereikt, begeleid ik nu op persoonlijke wijze mijn klanten in het bereiken van 'hun' persoonlijke doelen. 
Want samen kunnen we meer!

Jouw success is afhankelijk van een goede start en persoonlijke begeleiding. 

Bij powerpearl starten we steevast met een uitgebreid intakegesprek om je objectieven en verwachtingen duidelijk te krijgen.  Aan de hand van deze  doelstellingen, en rekening houdend met mogelijke persoonlijke aspecten, stellen we een  persoonlijk begeleidingsplan  op.

ik ben jouw personal coach om je te helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen (gewichtverlies, kracht opbouwen, leniger worden,...), maar evenzeer een vertrouwenspersoon, een trainer, een bron van inspiratie en motivatie.   

bottom of page